سایت تفریحی و سرگرمی

» اموزش پخت خوراک جگر مرغکلوب شادی تهران

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
سه شنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۸

اموزش پخت خوراک جگر مرغ

دسته بندی : اشپزی ، دسته‌بندی نشده تاریخ : یکشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۷

اموزش پخت خوراک جگر مرغ

اموزش پخت خوراک جگر مرغ

اموزش پخت خوراک جگر مرغ

 

در ادامه مطلب

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه

مواد اولیه :

برای ۴ نفر
جگر مرغ۱بسته
سیب زمینینیم کیلو یا بیشتر
کرهبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
رب گوجه فرنگی۲قاشق غذاخوری سرپر
زعفران (آبکرده)۳قاشق غذاخوری
نمکبه میزان لازم
پیاز (بزرگ)۱عدد

طرز تهیه:

ابتدا جگر را به خوبی پاک کنید طوری که هیچ قسمت سفید یا سبزی داخل آن نباشد و به طور کلی رگ و ریشه های آن جدا شود.پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و با کره یا روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
جگرهای پاک شده را داخل تابه نچسبی ریخته و کمی صبر کنید تا آب اضافی آن بخار شودو رنگ آن کاملا تغییر کند.توجه داشته باشید که هر دو طرف جگر باید تغییر رنگ بدهد.وقتی آب جگر تبخیر شد به آن مقداری کره اضافه کرده و اجازه دهید جگر ۱۰ دقیقه داخل کره سرخ شود.
ظرف پیازداغ را دوباره روی شعله قرار دهید و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و اجازه دهید رب کاملا سرخ شود.زعفران آب کرده و ادویه را نیز به رب اضافه کنید و پس از مدتی سرخ شدن آن را به جگر بیفزایید.
سیب زمینی ها را خرد کرده و درون روغن سرخ کنید.وقتی جگر بعد از نیم ساعت تا ۴۰دقیقه کاملا پخته شد سیب زمینی سرخ کرده را هم به آن اضافه کنید و مواد را مخلوط کرده یا به صورت مجزا در کنار هم قرار دهید و غذا را برای سرو آماده کنید.

213 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 0
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.