طرزتهیه شورجه ارومیه
طرزتهیه شورجه ارومیه
این خوراک یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ارومیه ست که هم بعنوان پیش غذا میتونین سروش کنین و هم بعنوان غذای اصلی و گزینه مناسبیه برای مهمونیاست.
مواد لازم:
- ماست سفت: ۱ کیلو
- تخم مرغ: ۱ عدد
- زعفران خشک مقداری
- پیاز داغ: ۱ پیمانه
- گوشت قیمه پخته: ۵۰۰ گرم
- آب گوشت: ۱ استکان
- نمک و فلفل
- نشاسته ذرت: ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
۱٫ در ظرفی ماست را با تخم مرغ و زعفران مخلوط کنید.
۲٫ -پیاز داغ را در قابلمه ریخته و گوشت را با آن تفت داده بهش آب گوشتو اضافه کنید و اجازه دهید جوش بخوره و آبش کشیده بشه و آب کمی داشته باشه.
۳٫ سپس مخلوط ماست را آرام آرام به مایه گوشت اضافه کرده (در چند مرحله) و مرتب هم بزنید تا به روغن بیفتد.
۴٫ بعد از چند لحظه هم زدن آن را از روی حرارت کنار گذاشته و در آخر نمک و فلفل آن را اندازه کرده نشاسته ذرت را با ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری آب سرد مخلوط کرده و روی غذا بدهید.
۵٫ مجددا یک حرارات کوتاه توام با هم زدن به غذا داده و آن را از روی حرارت بردارید . غذا را تا گرم است در ظرف مخصوص سرو بکشید.
نکته: این غذا رو میتوان هم با برنج و هم بدون برنج سرو کرد.