سایت تفریحی و سرگرمی

» طرزتهیه شورجه ارومیهکلوب شادی تهران

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
پنج شنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۷

طرزتهیه شورجه ارومیه

دسته بندی : اشپزی تاریخ : شنبه ۲۵ فروردین ۱۳۹۷

طرزتهیه شورجه ارومیه

طرزتهیه شورجه ارومیه

این خوراک یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ارومیه ست که هم بعنوان پیش غذا میتونین سروش کنین و هم بعنوان غذای اصلی و گزینه مناسبیه برای مهمونیاست.

مواد لازم:

  • ماست سفت: ۱ کیلو
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • زعفران خشک مقداری
  • پیاز داغ: ۱ پیمانه
  • گوشت قیمه پخته: ۵۰۰ گرم
  • آب گوشت: ۱ استکان
  • نمک و فلفل
  • نشاسته ذرت: ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

۱٫ در ظرفی ماست را با تخم مرغ و زعفران مخلوط کنید.

۲٫ -پیاز داغ را در قابلمه ریخته و گوشت را با آن تفت داده بهش آب گوشتو اضافه کنید و اجازه دهید جوش بخوره و آبش کشیده بشه و آب کمی داشته باشه.

۳٫ سپس مخلوط ماست را آرام آرام به مایه گوشت اضافه کرده (در چند مرحله) و مرتب هم بزنید تا به روغن بیفتد.

۴٫ بعد از چند لحظه هم زدن آن را از روی حرارت کنار گذاشته و در آخر نمک و فلفل آن را اندازه کرده نشاسته ذرت را با ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری آب سرد مخلوط کرده و روی غذا بدهید.

۵٫ مجددا یک حرارات کوتاه توام با هم زدن به غذا داده و آن را از روی حرارت بردارید . غذا را تا گرم است در ظرف مخصوص سرو بکشید.

نکته: این غذا رو میتوان هم با برنج و هم بدون برنج سرو کرد.

276 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 1627
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.