سایت تفریحی و سرگرمی

» طرز تهیه سوپ بلغور ارومیه (یارما شورباسی)کلوب شادی تهران

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
جمعه ۲۵ آبان ۱۳۹۷

طرز تهیه سوپ بلغور ارومیه (یارما شورباسی)

دسته بندی : اشپزی تاریخ : شنبه ۲۵ فروردین ۱۳۹۷

طرز تهیه سوپ بلغور ارومیه (یارما شورباسی)

آشپزی

مواد اولیه:

  • پیاز ۱عدد
  • آب ۵-۶ پیمانه
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • فلفل سبز تند ۱عدد
  • سیب زمینی متوسط ۱عدد
  • لوبیا قرمز پخته ۱ پیمانه
  • بلغور گندم ۱ پیمانه
  • گوجه فرنگی ۱ عدد
  • نخود پخته شده ۱پیمانه
  • رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
  • مرزه خشک  ۱ ق غ

طرز تهیه:

۱٫ بلغور را نیم ساعت قبل خیس کنید.

۲٫ سیب زمینی رو بصورت مربع کوچک خرد کنید و کنار بگذارید.

نکته: برای طعم بهتر میتونین فلفل دلمه ای رو خرد کرده و اضافه کنید.

۳٫ پیاز را خرد کرده و در یک قابلمه ای سرخ کنید.

۴٫ نمک، فلفل و زردچوبه را هم بریزید و تفت دهید تا طلایی رنگ بشه.

۵٫ بعد گوجه فرنگی رو بصورت ریز خرد کرده و به قابلمه اضافه میکنیم تا گوجه فرنگی در داخل پیاز داغ نرم بشه.

۶٫ بعد بلغور را با دو پیمانه آب به پیاز داغ اضافه کنید و بذارین بلغور پخته شود.

۷٫ بعد یکی دو جوش که زد، ۳پیمانه آب و،سیب زمینی و فلفل سبز تند رو هم به قابلمه اضافه کنید و بگذارید با در بسته و با حرارت ملایم تا اینکه سیب زمینی نرم شود.

۸٫ این نکته رو فراموش نکنید که چند باری هم بزنید تا بلغور ته نگیرد.

۹٫ اگر آبش جوشید و کم شد میتونین آب جوش بریزید.

۱۰٫ سپس سیب زمینی که پخته شد رب گوجه فرنگی ،مزره خشک ،لوبیا قرمز و نخود رو که از قبل پخته شده و آماده کردیم را هم اضافه کنید و هم بزنید.

۱۱٫ سپس بمدت ۱۰ دقیقه ای بگذارید تا آشمون جا بیوفته و لعابدار بشه بعد نوش جان کنید.

200 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 0
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.