سایت تفریحی و سرگرمی

» طرز تهیه مرغ شکم پرکلوب شادی تهران

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
دوشنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۸

طرز تهیه مرغ شکم پر

دسته بندی : اشپزی تاریخ : یکشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۷

طرز تهیه مرغ شکم پر

طرز تهیه مرغ شکم پر

مواد لازم برای آشپزی مرغ شکم پر:

مرغ ۱ عدد ، مغز گردو ۱/۲ لیوان ، پیاز ۲ عدد ،سیر ۲ حبه ،زعفران دم کرده ۲ قاشق چایخوری،سبزی معطر ( جعفری یا گشنیز ) ۲ قاشق غذاخوری ، رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چایخوری،رب انار ۲ قاشق غذاخوری ، زرشک ۱ قاشق غذاخوری ،کره مقدار لازم ،نمک و فلفل مقدار لازم

 

 

طرز تهیه :

داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید ، پیاز و سیر را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس سبزی معطر را اضافه کنید و تفت دهید تا سبزی سرخ شود ، در ادامه گردوهای خرد شده ، زرشک ، زعفران دم کرده ،رب گوجه فرنگی و رب انار را اضافه کنید ، کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.موادی که آماده کرده اید را داخل شکم مرغ بریزید و با دست خوب پخش کنید تا تمام سطح داخلی مرغ به این مواد آغشته شود سپس با نخ کوک یا هر نوع نخ ضخیمی که دارید مرغ را جمع کنید.

 

 

بتدا نخ را از پشت گردن مرغ به سمت جلوی سینه ها بیاورید و زیر استخوان سینه نخ را بپیچانید سپس دو طرف نخ را به بخش انتهایی پای مرغ ۲ بار بچرخانید و گره بزنید ( در زمان پیچاندن نخ را بکشید تا مرغ جمع شود ).

 

 

پس از اماده شدن مرغ روی آن مقداری نمک و فلفل بپاشید ، مرغ را داخل ظرف پیرکس یا سینی فر قرار دهید و ۲ لیوان آب داخل ظرف بریزید ( میتوانید به جای آب با سبزیجاتی مانند سیب زمینی ، هویج و … زیر مرغ را پر کنید ).

 

 

مرغ داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت قرار دهید تا مرغ پخته و روی آن طلایی شود ( ممکن است زمان بیشتری لازم باشد ) سپس نخ های اطراف مرغ را جدا کنید و مرغ را سرو نمایید.

327 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 0
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.