سایت تفریحی و سرگرمی

» طرز تهیه ی آش شله مشهدی | آشپزی ایرانیکلوب شادی تهران

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
چهارشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۸

طرز تهیه ی آش شله مشهدی | آشپزی ایرانی

دسته بندی : اشپزی تاریخ : یکشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۷

طرز تهیه ی آش شله مشهدی | آشپزی ایرانی

شله مشهدی

مواد اولیه شله مشهدی :

گوشت گردن گوساله و گوسفند بدون استخوان يك كيلوگرم
چربي گوسفند(دنبه) چرخ شده ۵۰۰ گرم
پياز چرخ شده و بلغور گندم و برنج گرده يا نيمه ۳۰۰ گرم
لوبيا سفيد و لوبيا چيتي و ماش و نخود ۲۰۰ گرم
پودر جوز هندي سه قاشق غذاخوري
پودر زنجبيل پودر هل يك قاشق غذاخوري
فلفل سياه يك قاشق چايخوري
روغن مايع ۱۰ قاشق غذاخوري
نمك به ميزان لازم


طرز تهيه:
اين غذا جزو اصلي‌ترين غذاهاي مشهد محسوب شده و بر سر سفره‌ اغلب مشهدي‌ها به ويژه در مهماني‌هاي آنها ديده مي‌شود.
ابتدا حبوبات را يك روز قبل خيس كرده و بعد آب‌پز مي‌كنيم پس از نرم شدن مواد آنها را مانند برنج آبكش مي‌كنيم. چربي گوسفند و پياز چرخ شده را داخل ظرفي مي‌ريزيم. گوشت‌ها را با آنها مي‌جوشانيم تا كاملا پخته شود. سپس استخوان‌هاي گردن را از گوشت جدا مي‌كنيم. حبوبات را داخل ظرف گوشت ريخته و مرتب هم مي‌زنيم تا زماني كه كاملا از هم باز شود و حالت خامي خود را از دست بدهد. ادويه‌ها، نمك، بلغور و برنج را با هم مخلوط كرده و به مواد اضافه مي‌كنيم و مجددا به مدت سه ساعت مي‌گذاريم بجوشد. بعد از اين‌كه كاملا مواد پخت روغن را افزوده و آن را به مدت يك ساعت مانند برنج با دماي بسيار پايين به حالت دم مي‌گذاريم.

456 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 0
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.