سایت تفریحی و سرگرمی

» غذای ایتالیایی|طرز تهیه پنه پریماوراکلوب شادی تهران

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۷

غذای ایتالیایی|طرز تهیه پنه پریماورا

دسته بندی : اشپزی تاریخ : دوشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۶

آشپزی|غذای ایتالیایی

طرز تهیه  پنه پریماورا

 

طرز تهیه پنه پریماورا

مواد لازم:
پنه: به مقدار لازم
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
قارچ: ۳ عدد درشت
ریحان خرد شده: ۳۰ گرم
گوجه فرنگی: ۲ عدد درشت
کاهو: ۲۵ گرم
نمک  و فلفل سیاه: به مقدار لازم

 

روش تهیه:

پس از آبکش کردن پنه، قارچ برش خورده را به مدت یک دقیقه در روغن زیتون بر روی حرارت تند شعله قرار داده سپس گوجه فرنگی را افزوده و نمک را نیز تست کرده، اضافه می‌کنیم. در این مرحله ریحان ساطوری هم اضافه می‌شود. اکنون پنه را در ماهی تابه ریخته پس از چند بار تاب دادن کاهوی تازه را افزوده و البته نمی‌گذاریم که کاهو حرارت زیادی ببیند چون همین که سی ثانیه بر روی حرارت قرار بگیرد کافی است. حالا وقت آن است که پنه‌ها را در بشقاب کشیده و با پنیر پارمسان میل کنید.

نکته:

برای پختن پنه حتی الامکان از روغن و نمک استفاده شود تا هم به یکدیگر نچسبند و هم ماندگاری پیدا کنند.

143 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 1876
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.